Kongresi i 24 i Shoqates Evropiane te Rhinologjise (ERS), Toulouse, France, 17-21 Qershor 2012

Per me teper konsultoni websitin e kongresit,

http://www.europa-organisation.com/mailing/ERSISIAN/181111_latest_information/ersisian_181111.htm

Fee e regjistrimit per ne eshte 450 Euro
lexo me teper >

Takimi i Pranveres 2012

Postuar: 9 vite me pare

Takimi i Pranveres 2012

Ne 28 prill 2012, do te zhvillohet Takimi ORL i pranveres me temat teorike te internatit.

Takimi i ketij viti do te organizohet ne qytetin e Elbasanit, tek kompleksi Skampini,  dhe do te akreditohet nga QKEV.
lexo me teper >

Kongresi Ballkanik i ORL

Postuar: 9 vite me pare

Kongresi Ballkanik i ORL

Ne 8-12 qershor 2012, do te zhvillohet ne Rumani, kongresi ballkanik i ORL.  Per me teper info klikoni tek
lexo me teper >

Balkan Educational Tour dhe Konferenca e 17 e Shoqates Shqiptare ORL

Ne daten 17 maj 2013, tek Hotel Rogner, do te zhvillohet Balkan Educational Tour.  Kjo dite do te permbaje nje program te ngjeshur me leksione nga specialiste te huaj ORL, dhe do te akreditohet.  Data 18 maj vazhdon me programin e Konferences se 17 te Shoqates Shqiptare te ORL. 
lexo me teper >

EAORL HNS 2013 Congress, nice 27-30 Prill 2013.

Fee regjistrimi per Shqiperine 250 Euro.  Per me shume detaje kontaktoni Dr. Suela Sallavaci.
lexo me teper >