10th Balkan Congress of ORL – HNS, 2-5 June 2016, Tirana, Albania

Organized by the Albanian Society of Otorhinolaryngology, Head & Neek Surgery.

Congress Secretary: info@balkanorl2016.com

Reservations & Tours: www.albanian-tours.com, info@albanian-tours.com

www.balkan-orl2016.com

Konferenca Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të ORL “Besim Zyma” – 21 Nëntor 2015, Tirana International Hotel

3rd Congress of European ORL-HNS, 7-11 June 2015, Prague, Czech Republic

3rd Congress of European ORL-HNS, 7-11 June 2015, Prague, Czech Republic.

Per rregjistrim dhe akomodim:
Email: registration_orl-hns2015@guarant.cz
Web: www.europeanorl-hnsprague2015.com

Konferenca vjetore 2011

Postuar: 9 vite me pare

Konferenca vjetore 2011

Te nderuar kolege,

Ne daten 6-7 maj 2011 do te mbahet ne Tirane Konferenca vjetore e Shoqates ORL. Jeni te lutur te dergoni temen dhe
lexo me teper >

Takimi i Pranveres, 2011

Postuar: 9 vite me pare

Takimi i Pranveres, 2011

Ne daten 12 mars 2011, ne sallen e Fakultetit te Mjekesise, UT, do te zhvillohet takimi ORL i pranveres me punime te rezidenteve ORL.  Takimi do te akreditohet nga QKEV.
lexo me teper >