Konferenca vjetore 2011

Te nderuar kolege,

Ne daten 6-7 maj 2011 do te mbahet ne Tirane Konferenca vjetore e Shoqates ORL. Jeni te lutur te dergoni temen dhe abstraktin e materialit qe do te prezantoni ne konference ne adresen ne vijim, b_qiriazi@yahoo.co.uk