29 Qershor- 3 Korrik 2019, Bruksel, Belgjike. Kongresi i 5 i Konfederates Europiane te ORL- Kirugjise Koke Qafe. – www.ceorlhns2019.org

 

Shiko më shumë: https://ceorlhns2019.org/

21-23 Shtator 2017, Shkup, Maqedoni, Rhino-Foru,m, Sinuset, Baza e kafkes, Rhinoplastika, Workshop dhe Simpozium

Lexo më tepër: http://ucorl.org.mk/

7-11 tetor 2017, Barcelona, Spanje, Kongresi i 4-rt Europian i ORL-HNS

Lexo më tepër: www.ceorlhns2017.com

24-28 Qershor, 2017, Paris, France, Kongresi i IFOS

Lexo më tepër: http://www.ifosworld.org/

Programi i Konferences Kombetare te Shoqates Shqiptare te ORL-HNS Hotel Tirana, ( 21 Nentor 2015 )

PROGRAMI I KONFERENCES KOMBETARE TE SHOQATES SHQIPTARE TE ORL-HNS, Hotel Tirana International,( 21 Nentor 2015)

8.30-9.00 – Rregjistrimi i pjesemarresve.
9.00-9.15 – Fjalet e hapjes.
lexo me teper >