Takimi i Pranveres 2012

Ne 28 prill 2012, do te zhvillohet Takimi ORL i pranveres me temat teorike te internatit.

Takimi i ketij viti do te organizohet ne qytetin e Elbasanit, tek kompleksi Skampini,  dhe do te akreditohet nga QKEV.

09.00- 09.15 Regjistrimi / fjala prezantuese
09.15- 09.55 Otiti media Fatmir Guni, Birkena Qirjazi
09.55- 10.05 Pyetje, diskutime
10.05- 10.45 Kolesteatoma Mirjan Mucka, Dolorez Bardhyli
10.45- 10.55 Pyetje, diskutime
10.55- 10.35 Epiglotiti, Krupi, Trakeiti Blerina Bregu, Bledi Nini
10.35- 10.45 Pyetje, diskutime
10.45- 11.20 Trauma laringeale nga intubimi Kujtim Katrati, Besim Boci
11.20- 11.30 Pyetje, diskutime
11.30- 12.10 Traumat e laringut Brunilda Urupi, Xhevair Hoxhallari
12.10- 12.40 Pyetje, diskutime
12.40- 13.20 Otosclerosis Marsela Doko, Agron Strazimiri
13.20- 13.30 Pyetje, diskutime
13.30- 14.10 ORL Geriatrike Rexhina Rama, Jetmira Fejza
14.10- 14.45 Pyetje, diskutime, mbyllja e aktivitetit
14.25 Dreka

Brikena Qirjazi, PhD, MScAuD Faculty of Medicine University of Tirana Rruga e Dibres, 371 Albania mob ++ 355 684054405    http://www.albscreening.com