Balkan Educational Tour dhe Konferenca e 17 e Shoqates Shqiptare ORL

Ne daten 17 maj 2013, tek Hotel Rogner, do te zhvillohet Balkan Educational Tour.  Kjo dite do te permbaje nje program te ngjeshur me leksione nga specialiste te huaj ORL, dhe do te akreditohet.  Data 18 maj vazhdon me programin e Konferences se 17 te Shoqates Shqiptare te ORL.  Po ne kete date, do te zhvillohen edhe zgjedhjet per bordin e ri te shoqates.