Balkan Educational Tour dhe Konferenca e 17 e Shoqates Shqiptare ORL

Ne daten 17 maj 2013, tek Hotel Rogner, do te zhvillohet Balkan Educational Tour.  Kjo dite do te permbaje nje program te ngjeshur me leksione nga specialiste te huaj ORL, dhe do te akreditohet.  Data 18 maj vazhdon me programin e Konferences se 17 te Shoqates Shqiptare te ORL. 
lexo me teper >

EAORL HNS 2013 Congress, nice 27-30 Prill 2013.

Fee regjistrimi per Shqiperine 250 Euro.  Per me shume detaje kontaktoni Dr. Suela Sallavaci.
lexo me teper >

Balcan Educational Tour, Tirane 17-18 Maj 2013

Shkarkoni Programin e Balcan Education Tour, Tirane 17-18 Maj 2013.

programi


lexo me teper >

Faqe 5 nga 512345