Kongresi i 5 i Kirurgjise Endoscopike te trurit, Basis Crani dhe Kolones. Viene 29 Mars – 1 Prill 2012

The 5th World Congress for ENDOSCOPIC SURGERY of the BRAIN, SKULL BASE & SPINEand the First Global Update on FESS, THE SINUSES & THE NOSE in Vienna will bring together the pioneers and today’s most renowned endoscopists, to evaluate the achievements of the last 25 years.

 
lexo me teper >

Ifos Soeul 2013

Postuar: 6 vite me pare

Ifos Soeul 2013

1-5 qershor 2013, COEX Concention Center, Seul, Kore, zhvillohet Kongresi i 20 i Konfederates  Boterore te Shoqatave  ORL  (IFOS).

Per me shume info mund t’i referoheni websitit te kongresit


lexo me teper >

Kongresi i 24 i Shoqates Evropiane te Rhinologjise (ERS), Toulouse, France, 17-21 Qershor 2012

Per me teper konsultoni websitin e kongresit,

http://www.europa-organisation.com/mailing/ERSISIAN/181111_latest_information/ersisian_181111.htm

Fee e regjistrimit per ne eshte 450 Euro
lexo me teper >

Takimi i Pranveres 2012

Postuar: 6 vite me pare

Takimi i Pranveres 2012

Ne 28 prill 2012, do te zhvillohet Takimi ORL i pranveres me temat teorike te internatit.

Takimi i ketij viti do te organizohet ne qytetin e Elbasanit, tek kompleksi Skampini,  dhe do te akreditohet nga QKEV.
lexo me teper >

Kongresi Ballkanik i ORL

Postuar: 6 vite me pare

Kongresi Ballkanik i ORL

Ne 8-12 qershor 2012, do te zhvillohet ne Rumani, kongresi ballkanik i ORL.  Per me teper info klikoni tek
lexo me teper >

Faqe 4 nga 512345