Konferenca vjetore 2011

Postuar: 6 vite me pare

Konferenca vjetore 2011

Te nderuar kolege,

Ne daten 6-7 maj 2011 do te mbahet ne Tirane Konferenca vjetore e Shoqates ORL. Jeni te lutur te dergoni temen dhe
lexo me teper >

Takimi i Pranveres, 2011

Postuar: 6 vite me pare

Takimi i Pranveres, 2011

Ne daten 12 mars 2011, ne sallen e Fakultetit te Mjekesise, UT, do te zhvillohet takimi ORL i pranveres me punime te rezidenteve ORL.  Takimi do te akreditohet nga QKEV.
lexo me teper >

Konferenca 6 Maj 2011 Tirane

Postuar: 6 vite me pare

Konferenca 6 Maj 2011 Tirane

E premte 6 Maj 13.30-14.00     Regjistrimi 14.00- 14.20    Fjalet pershendetese 14.20                Seksioni 1. Otologji & Audiologji, Moderatore. Anesti Bocka, Narin Sulcebe 14.20 – 14.50 Kirurgjia e otosklerozes primare Robert Vincent, Causse Ear Clinic, Beziers, France 14.50 – 15.20 Timpanoplastika me kartilago Cem Uzum, Trakya University, Edirne, Turqi 15.20 – 15.35 Histocitoza e kockes temporale  ne 
lexo me teper >

Numri i ri i revistes ORL Shqiptare

Postuar: 6 vite me pare

Numri i ri i revistes ORL Shqiptare

Eshte ne perpunim e siper numri i dyte i revistes Otorinolaringologjia Shqiptare 2011.  Ky numer pritet te dale ne nentor 2011.  Nese jeni te interesuar te botoni nje shkrim tuajin, ju lutem kontaktoni me bordin e Shoqates Shqiptare te ORL.
lexo me teper >

Konferenca ORL 2012

Postuar: 6 vite me pare

Konferenca ORL 2012

Konferenca e radhes e perbashket midis shoqatave ORL te Shqiperise dhe Kosoves do te mbahet me 25-26 maj 2012, në Gjakovë, Hotel Pashtriku.  Ju lutemi te kontrolloni here pas here websitin e shoqates ORL te Kosoves, www.orl-ks.org. ne lidhje me njoftimet e reja mbi kere aktivitet.


lexo me teper >

Faqe 3 nga 512345