24-28 Qershor, 2017, Paris, France, Kongresi i IFOS

Lexo më tepër: http://www.ifosworld.org/

Programi i Konferences Kombetare te Shoqates Shqiptare te ORL-HNS Hotel Tirana, ( 21 Nentor 2015 )

PROGRAMI I KONFERENCES KOMBETARE TE SHOQATES SHQIPTARE TE ORL-HNS, Hotel Tirana International,( 21 Nentor 2015)

8.30-9.00 – Rregjistrimi i pjesemarresve.
9.00-9.15 – Fjalet e hapjes.
lexo me teper >

10th Balkan Congress of ORL – HNS, 2-5 June 2016, Tirana, Albania

Organized by the Albanian Society of Otorhinolaryngology, Head & Neek Surgery.

Congress Secretary: info@balkanorl2016.com

Reservations & Tours: www.albanian-tours.com, info@albanian-tours.com

www.balkan-orl2016.com

Konferenca Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të ORL “Besim Zyma” – 21 Nëntor 2015, Tirana International Hotel

3rd Congress of European ORL-HNS, 7-11 June 2015, Prague, Czech Republic

3rd Congress of European ORL-HNS, 7-11 June 2015, Prague, Czech Republic.

Per rregjistrim dhe akomodim:
Email: registration_orl-hns2015@guarant.cz
Web: www.europeanorl-hnsprague2015.com

Faqe 2 nga 512345